Bänkställ | Klockarebolet

Alla goda ting är tre

Klockarebolet innehåller tre mycket användbara köksredskap. Trägaffeln t.ex. är perfekt både vid stekning och finfördelning av köttfärsen till fredagstacosen som till lördagmorgonens äggröra.

OBS! Bör ej diskas i maskin!

Mått: 260 x 120 x 45mm

 

Art. nr: B008

Inte bara en snygg detalj!

Klockarebolet är inte bara en snygg inredningsdetalj i ditt kök. Med dess unikt formade hållare för redskapen så har Ni alltid Era redskap lättillgängliga. Kreativa köksredskap för kreativ matlagning!

Rör om i grytan

Med Klockarebolets rörslev kan du lugnt röra om i grytan, soppan eller såsen. Tack vare hålet i sleven så blandar sig grytan effektivt, samtidigt som den minskar risken att att grytan skvalpar över på spisen.

Minimalt med förpackningsmaterial!

Med serien Björka vill vi åstadkomma så lite onödig miljöpåverkan som det bara är möjligt. Därav ställets utformning med plats för redskapen vid transport samt endast ett tryckt omslag som håller allt på plats. Enkelt och resurssnålt! Faktum är att stället tack vare detta vid behov även kan användas som ett uppläggningsfat!

En riktig stekare

Klockarebolets stekspade är din trogna vän vid spisen och kommer många gånger hjälpa dig vid allehanda matlagning. Att fräsa upp en smarrig pytt i panna går som en dans med Björkas stekspade, och bara vetskapen att du står där med en närproducerad, miljövänlig och troligtvis den mest klimatsmarta stekspaden på marknaden gör att maten kommer smaka än bättre.