Salladsset | Mölarp

Servera salladen med stil

En sallad kan vara så mycket: endast lite grönt till middagen, eller en fräsch, färggrann och en fantastisk måltid i sig själv. Oavsett, så förtjänar den att serveras med stil! Med Björka Fristads salladsbestick Mölarp behöver man heller inte snåla med vinägretten i salladen, då ena sleven har ett urfräst avrinningshål.

OBS! Bör ej diskas i maskin!

Mått: 268 x 120 x 36mm

 

Art. nr: B004

Minimalt med förpackningsmaterial!

Med serien Björka vill vi åstadkomma så lite onödig miljöpåverkan som det bara är möjligt. Därför har askens båda delar dels funktionella uppgifter i form av t.ex. brödskärbräda, ostbricka eller uppläggningsfat. Samt självklart förvaring av salladsbesticken. Men de utgör också tillsammans med ett informativt tryckt omslag själva ytterförpackningen under transport.

Skärbräda eller uppläggningsfat?

Den ena halvan av asken kan beroende av behov användas på två olika sätt. Ena sidan som skärbräda för bröd och har då frästa spår för brödsmulorna och andra sidan som ett uppläggningsfat för diverse tillbehör till t.ex. salladen.

Ett set med flera funktioner.

Med Björkas Salladsset Mölarp får man salladsbestick, skärbrädor och uppläggningsfat i ett! Snyggt och smidigt förpackat i en och samma ask som kräver minimalt med utrymme i köksskåpet.